Skivrelease idag!

Vi är såååå glada över att få släppa ännu en ny skiva. Det är få förunnat att ha framgång på försäljningsmarknaden och det är vi väldigt ödmjuka inför. Den här gången är vi verkligen extra nöjda med plattan och slutresultatet. Trouble boys är titeln och i viss mån kanske den stämmer in på oss. Vi är lite gångstyriga, går inte i någons ledband utan hittar våra egna vägar. Men en sak behöver ni aldrig tvivla på, det är vår kärlek till er som köper plattan, som kommer på våra spelningar och som diggar oss. Vi hoppas förstås att alla ni kommer att gilla skivan lika mycket som vi. Här finns många starka originallåtar av bland andra våra ”hovkompositörer” Haidi Krohn och Kent Fingal, men också flera covers som de översatt. Det är svårt att välja ut någon favorit, men visst rycker det i dansbenen när Olle Jönsson bjuder upp till en tango? Även om han hellre sjunger än dansar!
Från och med i dag finns skivan i butik och självklart här i LS-shopen. Du kan förstås köpa den i vår shop ute på spelningarna i sommar. Nu är det bara två veckor kvar tills vi laddar upp för en het sommar runt om i Norden.

Och till sist, utan er vore vi inget så en stor midsommarkram till alla goa fans därute. Njut av skivan och sommaren så ses vi snart!
Kram från oss i Lasse Stefanz

Köp skivan här!

Musik (Publicerad )