Snart slut på semestern!

Nu är det snart slut på vår ledighet. Efter en intensiv och upplevelserik vecka i Nashville, med mängder av musik och god mat, har vi kopplat av på var sina håll för att ladda batterierna.
Och nu börjar vi längta ut rejält! Förra veckan kom vårt nya album Trouble boys som redan har sålt platina, fantastiskt! Vi är sååå glada och hoppas att ni gillar skivan lika mycket som vi. Beställ den här i vår webbutik eller i shoppen ute på våra spelningar. Självklart finns den i butiker och på nätet.

Den här veckan börjar det krypa i våra turnékroppar. Veckan efter midsommar innebär alltid repetitioner där vi spelar igenom dom nya låtarna som ska köras under sommarturnén. Nytt ljus ska ställas in och så ska vi förstås prova våra scenkläder. Frågan är om dom måste sys ut nu efter USA-resan…?
Visste ni förresten att vi gör 35 spelningar från juni till augusti! Visst är det slitigt ibland med alla resor, men kärleken från publiken uppväger allt.
Helgen inleds i Ed, därefter fortsätter vi till Lysvik och avslutar i Skirö. Det ska verkligen bli jättekul!

Och nu på söndag startar telefonomröstningen till dansbandspriset Guldklaven. En riktigt trevlig gala i Malung i mitten av juli, som ju också sänds direkt i P4. Vi är nominerade i kategorin Årets Dansband, det är vi självklart glada för!
Hoppas ni vill ringa och rösta på oss, varje samtal kostar 9.90 kr och det mesta av pengarna går dessutom till Radiohjälpen.
099-321 02 är numret!

Nu kör vi!

Nyheter (Publicerad )