Veckobrevet 23

Efter två intensiva kvällar i Norge, med en låååång resa hem väntar nu ytterligare en lång resa. Men den här gången väljer vi faktiskt flyg före vår älskade buss. Vi ska over there och till Nashville. Lyssna på en massa bra countrymusik, få inspiration och ”teambuilda” inför sommarens långa och krävande turné. Om ni tittar i spelplanen hoppas vi att det finns något datum där vi kan träffas! Vi gör närmare 30 gig på två månader i både Sverige och Norge. Höjdpunkterna är många, en av dom är förstås Guldklaven där vi återigen är nominerade som Årets Dansband. Vi lyfter ödmjukast på hatten för detta och hoppas förstås på publikens stöd när telefonomröstningen startar den 30 juni.

Dessförinnan har vi repat in ett antal nya låtar från vår skiva som släpps 19 juni. Du kan förstås förhandsbeställa den redan nu, tex via vår shop här på hemsidan – gör gärna det!

Nya scenkläder ska också fixas, ljud och ljus ska trimmas och sedan bussen tankas och putsas. Sen är vi redo för att möta den bästa publik som finns, nämligen alla ni som gör att vi fortfarande älskar vårt jobb!

Nu checkar vi in på flyget till Nashville, laddade för en härlig vecka.

Kram på er/Lasse Stefanz

Veckobrevet (Publicerad )