Fantastiska sommarkvällar

Nu har vi några dagars välbehövlig vila efter intensiv turnéhelg som började i Värmland och via Dalarna, Småland och Skåne slutade i Halland.
Aneby i Småland var för oss en ny bekantskap, då har vi ändå turnerat i 46 år.
En folkpark där vi inte visste om det överhuvudtaget skulle komma någon. Men nästan 1 200 personer kom, en mycket trevlig kväll på en för oss lite för liten scen. Gunnar fick lämna några cymbaler i bussen och Olle sina trummor ouppackade, för att vi skulle få plats. Men mycket trevlig stämning och det är ju huvudsaken.

På lördag det årliga besöket i ”vår” park Värestorp, vid sjön Immeln utanför Kristianstad. Svensk sommar och folkpark när det är som bäst, 1 800 personer i alla åldrar som dansade, festade och hade trevligt tillsammans. Det är så det ska vara!

På söndag gjorde vi något som inte hör till vanligheterna. Vi åkte på allsångseftermiddag i Stättared utanför Frillesås på västkusten. Där kom folk med bänkar och stolar flera timmar innan konserten. Vi fick byta om i nåt som väl närmast kan beskrivas som en kokällare. Scenen var inte heller den största, men publiken var helt fantastisk. Vi gjorde två gånger en timmes uppträdande och alla sjöng med. Arrangörerna var överlyckliga och sålde slut på varenda hamburgare och korv. 1700 personer räknades in och vädret var verkligen på vår sida.

Vi är så glada över turnésommaren, som ju inte är slut än.
Nu tar vi sommarvila, klipper gräs och rastar hundar, inför torsdag då vi styr mot Stockholm och Gröna Lund där vi bjuder upp till dans på den klassiska dansbanan. Sen blir det Gotland och Havdhem på fredag. Avslutar helgen gör vi på fina Sigges Loge utanför Gislaved på lördag. innan vi tar lite extra ledigt.

Må väl i sommargrönskan!
/Lasse Stefanz

Ps, glöm inte titta in i vår välfyllda shop på webben. Vi har massor av prylar och naturligtvis en ny sommar-tshirt!

Veckobrevet (Publicerad )