Lasse Stefanz – On the road

Den 21 augusti kl 20:00 i SVT1 sänds dokumentären Lasse Stefanz – On the road, gjord av musikjournalisten Thomas Deutgen. Det handlar om bandets magiska sommar 2012 då bandet bland annat var med i Calle Moraeus program i Orsa, Allsång på Skansen, spelade på Gröna Lunds stora scen och mycket mer. Mycket backstagematerial och intervjuer med bandets medlemmar. Dessutom får vi se Lasse Stefanz ädla kokkonster samt en hel del livemusik inspelad i samband med deras spelning på Ön i Hedesunda utanför Gävle.
Programmet kan också ses i efterhand på SVT Play.

I början av oktober släpps hela tv-programmet på dvd. Titeln blir Lasse Stefanz forever och förutom det en timmes långa programmet finns extramaterial, bland annat i form av låtar från Hedesunda.

LSolle+thomaspublik-allsang3allsang

Film, Nyheter (Publicerad )