Mellan norr och söder

Vår intensiva sommarturné fortsätter.
I helgen var vi i Norrbotten och Västerbotten, Björknäsparken i Boden och Gräsmyrs loge utanför Umeå. Tack för fin service och alla glada tillrop från publiken!
På plats i Norrland är det alltid lika trevligt. Det som ibland dock känns segt är den långa vägen hem. Vi är slitvargar och trivs bäst i vår buss. Men en hemfärd på 150 mil blir i längden lätt enahanda. Efter en natt i bussen vaknar vi och då tror man att vi är hemma. I själva verket är vi bara i Uppsala…

Men efter några dagar hemma, i strålande solsken, har vi laddat om och i onsdags var vi traditionsenligt på Frykdalsdansen. Vi spelade ihop med Arvingarna och skånepågarna Perikles. Ett fantastiskt drag och solen visade sig från sin bästa sida.
Ikväll mot Dalarna och klassiska Evertsberg. På fredag till Aneby och på lördag Värestorp utanför Kristianstad, roligt och lite nervöst att spela på hemmaplan. Vi hoppas förstås på många välkända ansikten i parken!
Turnén avslutas på söndag då vi styr mot Västkusten och Frillesås. Där blir det allsång på eftermiddagen för sittande publik. Kom gärna dit och sjung med i några av våra hits…

Kram på er!

Veckobrevet (Publicerad )