Veckobrevet 27

Hej på er!

Vilken start på vår sommarturné!

Först en allsångskväll i Ed där vi sjöng för sittande publik i nästan två timmar. Det är alltid lite extra nervöst med en sån publik, där alla verkligen lyssnar på vår musik. Men det blev en fantastisk kväll med 1 700 personer. Vi bugar!

Därefter till Lysvik och en riktigt genuin folkpark mitt ute i skogen. Här har Sven-Ingvars haft sin ”Fröken fräken”-fester i 27 år och sen har parken legat nere tills entusiaster har startat om. En toppenkväll i hjärtat av Värmland.

Helgen avslutades i Skirö dit vi åkte i hällregn. Skulle det bli nåt folk överhuvudtaget? Men vädrets makter var med oss och lagom till spelningen klarnade det upp och parken fylldes av glada människor.

LSiNashville3

Vi måste förstås dela med oss av några rader från Nashville där vi var för ett par veckor sen. En superkul och inspirerande resa med massor av musik och mat. Vilka konserter! En av höjdarna var till exempel Zack Brown Band som spelade och gästartist var plötsligt Kenny Rogers som sjöng The gambler. Då reste sig nackhåren på allihopa. Taylor Swift och Tim McGraw var två andra höjdare. Olle hann dessutom förbi Johnny Cash-museet och självklart få med sig ett stort antal hattar och boots hem. Dessutom fyndade han en medicinmanskrud! Kanske kan han fram-mana bra väder under sommarturnén?

En härlig vecka där vi fått mycket nytt material och inte minst god mat.

LSiNashville2LSiNashville

Nu laddar vi om inför tre riktiga höjdardagar. Ekebofestivalen på fredag är en klassiker som goe Bertil Johnsson startade 1965. Där är det alltid väldigt mycket folk, med massor av band för alla smaker, och vi spelar i ett av de stora utetälten.

På lördag är vi tillbaka i Sölvesborg i Blekinge och den fina stadsfestivalen Killebom. Vi bjuder upp till dans mitt på torget. Kommunen bjuder på danskvällen, så vi hoppas förstås på mycket folk.

En av sommarens absoluta favoritplatser är söndagsspelning  en på Kulla Rörum nere på Österlen. Ett otroligt vackert ställe nere i en dalgång där dansbanan är omgiven av stor och lummig bokskog. Publiken kommer redan på dagen med kaffekorgar och matsäck. Det blir en jättestor folkfest med besökare i alla åldrar. Ni är alla såååå välkomna att dansa och lyssna på vår musik – vi ses!

Veckobrevet (Publicerad )