Allsång och vackert väder

Vi har upplevt tre härliga dagar i strålande sommarväder och med stor publik.
Torsdagen i Kalmar där vi fick inleda stadsfesten med fyra timmars spelning på ett fullständigt fullsatt Larmtorg. Arrangörerna hade inte i sin vildaste fantasi trott att det skulle komma så mycket folk och nån dans blev det inte, utan snarare en enda lång konsert där publiken sjöng med från början till slut, tack Kalmar!

kalmar1

På fredag ett nytt ställe för oss, Rosers Salonger i Skara, med mycket publik och flera välbekanta ansikten. Alltid kul när vår publik kommer för att ”stötta oss”. Ni betyder mycket ska ni veta!

Turnéhelgen avslutades med traditionsspelning i Kärrasand utanför Tingsryd. Där har vi spelat i många år och logen ligger naturskönt med kulörta lyktor, stor husvagnsparkering och en sjö som blir höljd i dimma framåt natten. Den här spelningen blev verkligen speciell, både för oss och för en av våra fans. Det återkommer vi till i ett inlägg senare i veckan, bara för det var en så härlig upplevelse.

Nu tvättar vi turnéskjortorna och förbereder oss för Packhuskajen i goa Göteborg dit vi åker i morgon tisdag. Det är nämligen Kulturkalaset och vi hoppas förstås på stor publik när vi nu återser alla glada göteborgare, det är ju långt mellan gångerna just i den regionen!

Sen blir det faktiskt kort semester, innan vi drar ut igen och närmast då mot Nässjö den 23 augusti. Se mer information i turnéplanen!

Och glöm inte dokumentären om oss, ”Lasse Stefanz on the road” nästa onsdag i SVT kl 20.00 (dessutom kan ju programmet inkl extramaterial beställas redan nu från vår shop).

Veckobrevet (Publicerad )