Min stora dag!

I lördags fick vi träffa ett riktigt fans till oss. Och vi blev minst lika glada som William Blixt, 16 år.

minStoraDag2

Han har Downs syndrom och haft en tuff uppväxt med både hjärtproblem och leukemi. Men han har ett stort intresse i livet och det är Lasse Stefanz. Han spelar våra skivor från morgon till kväll och kan alla låtar utantill. Eftersom han började spela musiken tidigt på morgonen (enligt föräldrarna ibland före klockan 06) blev lösningen att William fick ett eget helt ljudisolerat rum. De har dessutom köpt trummor till honom vilket förstås blev till stor glädje.

William har lite svårt att prata, men genom att lyssna på texterna har han blivit mycket bättre – och inte minst lärt sig vackra kärleksrader som han ger som komplimanger!

Däremot har William aldrig sett LS live, men genom stiftelsen Min stora dag, som förverkligar drömmar hos svårt sjuka barn, blev detta möjligt i lördags när vi spelade i Kärrasand utanför Tingsryd.
Föräldrar, syskon, assistenter och så William själv stod och väntade på oss när vi kom till Kärrasand vid 16.30. Och att se glädjen i hans ögon gick inte att ta miste på. Det var ett fantastiskt möte och inte blev det sämre av att William fick dela scen med Olle under kvällens fyra timmarsshow.

Vi är så glada över att kunna förverkliga hans livs stora dröm! Det värmde våra hjärtan mycket och vi hoppas förstås ha William som fans många år till.

Personal från Min stora dag var också på plats och filmade mötet. Vi kommer senare att länka till det här på webbsidan.

 

Nyheter (Publicerad )