Tack från oss!

I onsdags visade SVT så filmen Lasse Stefanz on the road. Och fast vi sett den förut var det nervöst och pirrigt att titta ”på riktigt”.
Men nu i efterhand känns det jättebra, och framförallt när vi nu ser all respons från er fans!

Så enormt många inlägg på vårt klotterplank som berömmer, hyllar och gör tummen upp. Vi är jätteglada över alla era uppmuntrande ord och som ni säkert förstår kan vi inte svara er alla utan skickar ett bamsestort tack och kram. Det är tack vare er vi spelar och orkar leva ett liv i bussen. Ni ger oss energi och glädje och alla kommentarer kring filmen sporrar oss ännu mer.
Filmen kommer att finnas som dvd, utkommer i början av oktober, och dessutom med över 40 minuter extra låtmaterial (inspelat på Ön i Hedesunda utanför Gävle). En riktig höjdar-dvd med andra ord. Den kan förhandsbeställas redan nu!

Nu laddar vi om för ett par härliga sensommarkvällar efter semestern. Först till Björnholmen utanför Nässjö och därefter Eldfesten i härlgia Hagfors. På söndag mönstrar vi på ms Fantasy i Oslo för en spännande båtresa.
Trevlig helg, och än en gång kram på er alla!

ps. Bifogar länk till intervju med en varumärkesexpert som också gör tummen upp för SVT:s dokumentär om oss.
http://www.expressen.se/kvp/fantastisk-publicitet-for-lasse-stefanz/

Nyheter (Publicerad )