Veckobrevet 32

Hej alla glada!

Vilken sommarvärme – och vilken helg vi haft.

Först till Stockholm, där vi tyvärr är alltför sällan, och Gröna Lund. Dansbanan var proppfull av folk och inte blev det mindre jubel när vi fick ta emot platinaskiva för 40 000 sålda exemplar av senaste plattan Trouble boys, från vårt skivbolag Warner.

Många tror att vi är trötta på detta, men inget går upp mot att spika upp en ny skiva därhemma. Det är kvittot på att publiken gillar det vi gör, och kul för våra nya medlemmar att få en fin prydnad hemma.

På fredag blev det en båttur från Nynäshamn till södra Gotland och Havdhem. Vi spelade på Suder Country dit över 1100 personer sökt sig. Alla hotell i området var utsålda så vi fick bo i en barack som förde tankarna, åtminstone för Olle, till militärtjänstgöringen 1975. Elen räckte inte till så tur att arrangören hade eget elverk på platsen, fantastiskt trevligt hur som helst!

Därefter åter över vattnet till Oskarshamn och sen 22 mil till ett av våra återkommande och kära platser, Sigges Loge utanför Gislaved. Sigge själv är inte där men visst vilar hans ande över platsen som är omsorgsfullt tillvaratagen. Direkt vid ankomst får vi också god varm korv, enligt konstens alla regler med svartpepparkorn och lagerblad i kastrullen.

Nu har vi ytterligare en tredagarsturné innan vi tar ledigt!

Först till Kalmar och Larmtorget där vi spelar på deras stadsfest på torsdag kl 19. Till Skara åker vi på fredag där det också är stadsfest och vi spelar mitt på torget.
På lördag ännu ett återkommande sommarbesök på Kärrasand, vacker loge beläget vid vattnet i Urshult utanför Tingsryd.

Väl mött och ha det gott alla fina och goa LS-vänner!

Veckobrevet (Publicerad )