Höstsemester

Hej alla!

Det har varit lite stilltje med veckobreven här, hektiska veckor med flera helger i Norge.
Först ett stort tack till vår goa publik i grannlandet. Ni är underbara!

Två spelningar på ställen vi alltid gillar hann vi med före vår semester. Sundspärlan i Helsingborg och Granada i Lönsboda. Även där många fans som åkt långt för att se, dansa och lyssna till oss. Härligt att se er allihopa!

Nu har vi semester i nästan tre veckor och det ska bli skönt. Sommaren och hösten har varit intensiv och det blir skönt att ladda batterierna. En del åker utomlands och gottar sig medan andra stannar hemma och krattar löv.

Hur som helst, 18 oktober är det dags igen. Och under tiden kan ni njuta av oss på den dvd som släpps i dagarna. Den innehåller hela dokumentären om oss som Thomas Deutgen gjorde och som sändes på SVT i augusti. Dessutom 45 minuter extramaterial med massor av goa låtar inspelade live i Hedesunda förra sommaren. Ett måste för alla inbitna LS-fans… Finns bland annat att beställa i vår shop här på nätet.

Njut av hösten nu så ses vi snart igen!

/Alla vi i Lasse Stefanz med crew.

Veckobrevet (Publicerad )