Strömlöst men inte hopplöst

Ytterligare två trevliga spelningar har genomförts på klassisk LS-mark. På fredag åkte vi till Norrköping där vi brukar vara två gånger per år. Det är alltid bra service och en stor och glad publik, tack Borgen! På lördag återvände vi till Skåne och Björka Loge utanför Lund. Ett typiskt sommarställe med både disco, pub och dans vilket betyder en härlig blandning av åldrar. Fram till paus gick allt bra, men när vi skulle börja ville inte strömmen vara på vår sida. En fas hade gått någonstans i byggnaden vilket gjorde att vi inte fick liv i våra prylar. Det var alltså något som låg helt utanför vår kontroll, och det dröjde över en timme innan felet lokaliserades. Tänk så mycket en liten kabel kan betyda! Nu slappar vi några dar inför kommande resa till Norge, där väntar alltid en partyglad publik…

Veckobrevet (Publicerad )