Vi går mot höst

Så har sommaren enligt almanackan övergått i höst, men här nere i Skåne märks det åtminstone inte på vädret och det är skönt.

Vi har haft två härliga helger med mycket folk och glada tillrop. Inte minst förra veckans kryssning med norska ms Color Fantasy var väldigt givande. Vi spelade ihop med duktiga Pia Pihlgrens och det var fantastisk stämning och många kära norska fans.

Nu fortsätter vi njuta av sensommaren och laddar om för två spelningar på klassisk Lasse Stefanz-mark, först till Borgen i Norrköping och sedan Björka Loge i södra Sandby utanför Lund. Hoppas att vi ses!

PS: Lasse Stefanz-dokumentären, som visades i SVT för någon vecka sen, släpps ju på dvd i början av oktober. Den innehåller också inte mindre än tretton låtar! Beställ gärna via vår shop redan nu.

Veckobrevet (Publicerad )