Härliga höstjobb!

Nu är vi äntligen igång igen efter ett par veckors skön semester. Nog för att livet på vägarna är underbart, men visst är det avkopplande och nödvändigt med ledighet efter vår intensiva sommarturné där tusentals mil med bussen har avverkats.
Hösten innebär också lite nya låtar på repertoaren, självklart nya kläder och givetvis lite nytt i shopen. Glöm inte köpa vår nya dvd med massor av nyinspelad livemusik till exempel…

Drag på Dansfesten i Lidköping.

Drag på Dansfesten i Lidköping.

Förra helgen var vi i Norge med stor och glad publik, tack för det!

I fredags åkte vi till Dansfesten i Lidköping där arrangören räknade 1 200 människor. Det är alltid lite osäkert att komma till platser vi inte besökt på ett tag, men Lidköping levererade! Och det gjorde sannerligen också Torsby i Värmland. Vilket drag och vilken publik. Allsång, dans och applåder från den första tonen till den sista. Såna gånger är det extra roligt att spela och det uppväger hemresan på de dryga 50 milen.

Nu hinner vi knappt hem och tvätta kläder innan det är dags att åka norrut. På torsdag besöker vi ett nytt ställe, E-Street i Sundsvall, som bestämt sig för att köra igång dans på torsdagkvällar. Roligt och lovvärt. Alla arrangörer behövs och vi hoppas verkligen att många dyker upp i Sundsvall. Sedan blir det kärt återseende i Östersund före vi åker mot Sollefteå och Hallstaberget på lördag.
Hoppas vi ses därute!

Veckobrevet (Publicerad )