Hemmaplan i helgen!

Det blev två trevliga spelningar föregående helg, i Skara och Munka Ljungby. Det sistnämnda dansstället, Ekebo, har vi besökt många många gånger och det är alltid ett kärt återseende att träffa arrangörerna.

Nu laddar vi om för att göra årets spelning på hemmaplan. Ifjol var det första gången på över tio år vi besökte folkparken Sommarlust i Kristianstad. För tio år sen var det inte så mycket folk och vi var väldigt nervösa ifjol, men mer än fullsatt och långa köer in. Självklart hoppas vi att det blir fullsatt på fredag! Det är ju speciellt – och lite nervöst – att spela på hemmaplan, men givetvis roligt. Hoppas att vi ses där.

lördag till Törringelund, också ett danspalats med mycket folk och blandad publik.

Nu startar också julbordssäsongen och innan vi är framme vid julafton får väl vår skräddare göra några några extra hål i bältet…

PS: Bara två veckor kvar tills vår nya skiva släpps, Lasse Stefanz julparty. Den är fri från jullåtar men fylld av många andra härliga låtar med vårt sväng. Förboka den i vår shop så kan du dansa runt julgranen hela december.

kampanjbild-julskiva

Nyheter, Veckobrevet (Publicerad )