En riktig god och svängig jul!

Nu har vi avverkat årets två sista spelningar, långt uppe i Norrland. Först Hotel Laponia i Arvidsjaur och sedan Härnösands arena. Mycket folk och härlig stämning på båda ställena! Visst är det långt att åka, men väl framme känns det gott trots vinterkylan.

Nu ska vi ha julledigt! Äta alldeles för mycket julmat tillsammans med våra familjer och ladda batterierna för ett 2014 som vi lovar kommer att bli minst lika händelserikt som 2013. Alldeles strax ska vi släppa en kul nyhet som inleder det nya året…

Och vi avslutar det gamla året med att fortsätta ligga etta på försäljningslistan med vårt nya album, som ju garanterat varar till påska!

Är det så att du redan nu vill planera för en kväll med oss kan vi förstås rekommendera 4 och 5 januari då vi startar året med att först åka till klassiska Bellevueparken i Karlshamn där det för första gången på länge ordnas dans. Därefter firar vi trettonafton i Falköping.

Till sist vill alla vi i Lasse Stefanz tacka er publik för att ni finns och troget följer oss runt i Norden, tack till alla duktiga arrangörer som håller nöjes-Sverige levande och våra samarbetspartners. Självklart också en julkram till personalen runt oss, skivbolaget Warner samt vårt crew som i ur och skur packar och fixar med vår utrusning.

God jul och ett riktigt gott nytt år från alla oss i bandet!

godjul

Veckobrevet (Publicerad )