Succé och Skavlan!

Det blev en riktig kanonstart på 2014. Först till Bellevueparken i Karlshamn som inte varit öppen för dans på många år. Över 1000 personer och härlig stämning med publik i alla åldrar. Tack också till Ninas konditori i Mörrum för den jättefina, och goda, tårtan.

bellevue

På trettondagsafton blev det återigen besök i Falköping där publiken också var med på noterna från start.
Nu väntar en spännande vecka. Vi ska till Stockholm på torsdag för att spela in premiäravsnittet med Fredrik Skavlan. Vi ska köra en låt i programmet och sitta med och snacka. Skavlans populära show har ju närmare 2 miljoner tittare och att få vara med i premiären känns hedrande, stort och lite nervöst. Men framförallt väldigt roligt. Hoppas att ni tittar på programmet, fredag kväll kl 20.00 i SVT eller senare på webben.
Vi själva får följa tv-programmet på hotell Tanumstrand där vi är på fredag.

På lördag åker vi till Arvika och Parkhallen. Det blir två toppenkvällar, törs vi lova redan nu!
Kram och god fortsättning på er.
Veckobrevet (Publicerad )