Så ska det låta, med Olle!

Det var förstås lite nervöst för oss i Örebro i fredags när vi skulle spela på after work. Det hör ju inte precis till vanligheterna. Men vi behövde inte oroa oss. Det var kö långt innan Ritz skulle öppna och absolut fullsatt. Vi spelade först lite till maten och därefter rök både bord och stolar så publiken kunde dansa. Jättekul initiativ!
På lördagen ett fint återbesök på Tuppens danskrog där vi dansade och log bland både tuppar och hönor (dock inga panelhönor) som kacklade och sjöng med.

Nu andas vi ut och åker sedan mot Uddevalla på fredag och Mortens krog som satsar hårt på livemusik av alla sorter. Kul för oss att besöka denna populära krog. Sedan väntar Parkhallen i Tranås och självklart hoppas vi på stor publik.

Och dessutom hoppas vi förstås att ni tittar på Så ska det låta i SVT nu på söndag. Då deltar Olle Jönsson tillsammans med Christina Lindberg, kul och spännande förstås!

hqdefault

TV, Veckobrevet (Publicerad )