Härlig helg!

Det blev en väldigt trevlig helg för oss i Lasse Stefanz. Vi började med Eldsjälsgalan i Stockholm på torsdag. Som vanligt en lång dags väntan först, med repetitioner och förberedelser som tar på krafterna. Sen gäller det att ladda upp och ladda om till framträdandet. Kul att många verkar ha gillat vår nya låt Länge leve honkytonk! Den finns nu att beställa på iTunes samt lyssna till på Spotify. Där finns också en ny version av Det regnar och regnar som vi spelade i Skavlan för någon månad sen.
Sedan fortsatte vi till Motala där det alltid är mycket folk och bra arrangemang. Enda smolket är väl att parken hotas av rivning eftersom kommunen ska bygga bostäder. Det är så tråkigt att se fina parker försvinna.
På lördagen var det premiär för oss i Hallstahammar, faktiskt en plats vi aldrig besökt på våra 47 år. Men vilken stämning och utsålt! Jättekul och hoppas vi kan ses igen!
Nu putsar vi såväl skorna som bussen för att rulla mot Storlien och Högfjällshotellet där vi spelar på fredag. Därefter väntar Hitrahallen i Hitra i Norge på lördag.
Ni är alla sååå välkomna att dyka upp!

hallstahammar2

Veckobrevet (Publicerad )