Härlig Norrlandshelg!

Vi avverkade över 300 mil i helgen som egentligen började på Birka i onsdags. Fullsatt båt och ett otroligt mottagande från publiken. Det är en riktig höjdare att spela för så många fans! Därefter började vi vår norrlandsresa där vi återigen fick stifta bekantskap med snön. På fredagen var vi i Boden och Western Farm, med massor av folk och en kanonstämning. På lördag återvände vi till Hotell Lappland där dansfesten bara fortsatte.

Nu har vi tagit av snökedjorna på bussen och laddar för två spelningar på välkänd LS-mark. Först till Sundspärlan i Helsingborg och på lördag mot klassiska Sandra i Kalmar.

Vi syns väl?!

Här kommer en kort film från stiftelsen Min Stora Dag, som uppfyller svårt sjuka barns drömmar. I somras fick William sin dröm uppfylld, att få träffa Lasse Stefanz. Jag lovar att det värmer gott att se det här mötet. Vi i Lasse Stefanz kommer alltid att minnas denna dagen och skickar våra varmaste hälsningar till honom.

TV, Veckobrevet (Publicerad )