Hej alla!

Nu har vi avverkat ett par spelningar runt om i Norden. Nu senast var vi t ex i Törringelund i lördags och det var makalöst. Utsålt och kö, alla kom tyvärr inte in vilket ju är tråkigt. Fast ett gott betyg till oss och självklart till arrangören.
Och på onsdag blir det dags för ännu en båtresa som alltid brukar vara fantastiska. Vi åker med Birka och båten är fullsatt, kanske finns någon ströplats kvar. Det brukar vara rena allsångsstämningen i nattklubben och många kommer långt ifrån för att lyssna på oss och träffas. Det blir verkligen jättekul att se så många LS-fans igen!
Sedan styr vi bussen norrut. På fredag blir det ett kärt återseende på Western Farm i Boden. Vi var där fjol och hade jättekul och vi hoppas förstås på en rolig kväll igen med mycket folk. På lördag åker vi till Hotell Lappland i Lycksele och även där blir vi väl mottagna av publiken.
Dessutom jobbar vi nu intensivt med vårt nya album som beräknas komma, som vanligt, i slutet av maj/början av juni. Det blir en kanonplatta kan vi lova redan nu…
Kram på er!

Ps: Nu visar spelplanen mycket längre fram så ni kan börja planera era semestrar.
Så här såg det ut förra gången vi besökte Western Farm i Boden.

Så här såg det ut förra gången vi besökte Western Farm i Boden.

Veckobrevet (Publicerad )