Nu tar vi semester!

Efter ett par härliga helger, med Skara och Eringsboda närmast, tar vi nu knappa två veckors semester. Det behövs och det är skönt att ladda batterierna. Vi har ju faktiskt spelat oavbrutet sedan trettonhelgen. Men visst jobb blir det ändå, skivan håller på att färdigställas och häromdagen tog vi nya bilder till skivomslaget.
Vi ses igen nästa helg, då vi laddar inför fyra fantastiska festkvällar. Först till Tanumstrand på västkusten på skärtorsdagen, där det alltid är trevligt och gott om norrmän. På långfredag åker vi till värmländska Ambjörby där det inte är sämre med stämningen.
På topp blir det också på påskafton då vi än en gång gästar Gränshallen i Charlottenberg. Avslutar gör vi i Kungälv på ”Påsksmällen”, påskdagen, i Idrottshallen.

NyaPlattan2014

Veckobrevet (Publicerad )