Kungen möter Kungen!

Två mycket trevliga kvällar avverkade vi i helgen. Först till Öckerö och därefter Surbrunnsparken i Ystad. Glada människor i alla åldrar, sånt gillar vi!

Och gillar gör vi också att vår egen kung, Olle Jönsson, på torsdag är en av 100 hedersgäster när Kungen (den riktige) bjuder till jubileumsmiddag i Kristianstad, som firar 400 år. Kung Carl Gustav har särskilt bjudit in olika profiler från stan och visst är det stort att Olle får närvara vid kungamiddagen!

(Bilden är ett montage)

Kungen möter kungen. (Bilden är ett montage)

Men på fredag är det dags att damma av glittret från smokingen, då rullar bussen mot Örebro och Ritz Salonger där vi än en gång gästar för after work. Sist vi var där kom nästan inte alla in, så var i god tid denna gång.

På lördag vänder vi så mot vår hemstad Kristianstad. Hela veckan har stan nämligen firat och allt kulminerar på Stora Torget på lördag där olika artister från stan uppträder, bl a Kalle Kristiansson och Robin Stjernberg. Vi har fått äran att avsluta kvällen med stor scenshow på runt en timme (och kanske lite till, vi måste ju hinna spela våra extranummer!). Vi startar 23.30 och hoppas förstås få se många kända ansikten i publiken. Det är ju inte ofta Lasse Stefanz spelar på hemmaplan så visst är det lite nervöst, särskilt när det inte är en vanlig dansspelning vi gör. Men himla kul ska det bli!
Veckobrevet (Publicerad )