Norrbotten levererade!

Nog är vårt land avlångt, det märks varje gång vi åker norrut. Bussen började rulla redan i torsdags morse för att kunna vara uppe i Lappland på fredag eftermiddag. Vi i bandet tog flyget och landade i Gällivare på fredag lunch i strålande solsken.
Och solen lyste på oss även på kvällen när vi intog sporthallen i Malmberget. Vilket arrangemang och vilken succé det blev. 1 200 dansglada gäster från hela Tornedalen, vi såg också flera damer i vackra samedräkter dansa runt, och i alla åldrar dansade och diggade. En riktig höjdarkväll och vi lovar att komma tillbaka om ett år!

LS gallivare

På lördag åkte vi, för norrlänningar ett stenkast, 25 mil söderut till Luleå för ytterligare en trevlig kväll. Runt 1 000 personer kom, trots Eurovisionsfinal – grattis Sanna, till Coop Arena och det blev också en väldigt kul kväll och minsann såg vi flera gäster som dansade till oss båda kvällarna.
Sen rullade bussen hem genom natten, morgonen, dagen, kvällen och slutligen natten innan vi rullade in i Kristianstad.
Nu blir det ett par dagar med fortsatt arbete med vår platta Honky Tonk Rebels. Den kommer ut lite före midsommar men kan förhandsbeställas redan nu. Och den kommer bli något extra kan vi i bandet lova!
På fredag åker vi till klassisk vis-mark, till Öckerö på Västkusten och Göstahallen. På lördag till Surbrunnsparken i Ystad och självklart hoppas vi se många trogna och nya LS-fans.
Kram på er!
Veckobrevet (Publicerad )