Vi ses i Norrbotten!

Två fina spelningar är över. I fredags 1 000 personer på Borgen i Norrköping där det alltid är bra stämning. Och inte blev det sämre på Lönsbodadagen då vi spelade på klassiska folkparken Granada. 1 600 personer i alla åldrar som dansade och sjöng med. Fantastiskt trevligt!
Nu får vi sätta på snökedjorna på bussen och rulla norrut. På fredag återvänder vi till Malmberget där det blev en härlig kväll fjol och vi hoppas förstås på lika bra uppslutning på fredag. Vi spelar i Sporthallen och alla är förstås välkomna.
På lördag rullar vi mot Luleå och Coop Arena. Det var längesen vi var i Luleå, så passa nu på att komma ut och dansa lite innan det är dags för alla trädgårdssysslor.
Hoppas att vi ses i Norrbotten i helgen!
Ps: Ni har väl inte missat att vår nya skiva Honky Tonk Rebels släpps den 18/6? Sommaren är räddad!
malmberget2013
Veckobrevet (Publicerad )