Vilket 400-årskalas!

Nu har vi landat efter en händelserik helg!
Först var Olle Jönsson på kungamiddag. Uppklädd och laddad till tusen njöt han av en fin middag i celebert sällskap i helt nybyggda Rådhuset. En kväll att minnas!
På fredag drog vi till Örebro och after work på nattklubben Ritz, ett lyckat och kul arrangemang som vi gärna återkommer till.
Sedan var det då dags för oss att åka till hemstaden Kristianstad och stå för avslutningen på torget för stadens 400-årsfirande! En jättelik scen var uppbyggd och före oss stod bl a Robin Stjernberg för underhållningen.
Dagen till ära hade vi nya kläder, repat in nya låtar och dessutom förstärkt bandet med två härliga musikanter: Arne Österlind på pedal steel och Ida Hallström på fiol. Det blir alltid extra svängigt med steel och extra stämningsfullt med fiol. Riktigt roligt att de var med!
Och visst var det nervöst minuterna före, vi stod bakom scenen och kikade fram och såg hur hela Stora torget var alldeles fullproppat med folk. Dessutom hade många åkt lång väg för att höra oss. Uppemot 6000 personer stod i publiken och jublet och gensvaret gick inte att ta miste på. Det blev verkligen en hejdundrande konsert och en underbar kväll och natt.
Stort tack och en jättekram till alla som var på plats!

kristianstad400-1

Nu lägger vi sista handen vid vår skiva Honky Tonk Rebels som släpps om bara tre veckor. Förhandsboka den du också, vi lovar att du inte blir besviken.
Redan på onsdag åker vi ut igen, först till härliga Lane Loge utanför Uddevalla där det alltid är mycket folk och trevlig stämning. På fredag åker vi över gränsen till Norge och gästar Clarion Hotel i Gardemoen. På lördag åker vi så till idrottsplatsen i Sira.
Vi hoppas på mycket folk i helgen, sedan tar vi semester innan det är dags att dra igång vår stora och underbara sommarturné!
Bildinlägg, Spelningar, Veckobrevet (Publicerad )