Sommar, sommar, sommar…

… det är dans i Folkets park!
Vi har verkligen haft bra dagar. Först till Sunne där vi gjorde en scenshow på kvällen. Många undrade varför vi inte spelar upp till dans som vanligt, men det är ett beslut som ligger hos arrangörerna. Hur som helst var det väldigt mycket folk som sjöng med i låtarna.
Därefter till Aneby där det som alltid är klackarna i taket och avslutade gjorde vi på hemmaplan, i Värestorp utanför Kristianstad. Nästan 2000 personer i alla åldrar som roade sig. Svensk sommar när den är som bäst.
Nu tar vi sikte på Karlskrona på torsdag. Där är det skärgårdsfest och vi spelar på Stora Torget och det är fri entré. Därefter till hamnen i Trosa på fredag och avslutar gör vi på härliga Sigges Loge utanför Gislaved.
Alla är som vanligt hjärtligt välkomna – puss och kram!
veckobrev31
Veckobrevet (Publicerad )