Succé i Finland

Vi har verkligen haft en otrolig vecka. Först ett underbart mottagande i Hedesunda och därefter till Malung där vi slog publikrekord (ännu en gång). Vilken show och vilken publik.
Och då hade vi ännu inte tagit båten till Finland. Det var två fantastiska kvällar i Hangö och Åminne. Över 4 000 personer på två kvällar och vilket drag! Vi bugar och bockar och kommer gärna tillbaka…
Nu tankar vi bussen och styr närmast mot Sunne och klassiska Frykdalsdansen där vi gör ett scenuppträdande på torsdag kväll. Dagen efter är vi i Aneby Folkets park för att sedan avsluta danshelgen på hemmaplan. Vi spelar i Värestorps Folkets park utanför Kristianstad. Där är det alltid lite extra pirrigt, med många kända ansikten och vänner i publiken.
Och helgen avslutas i Frillesås på västkusten. Där gör vi ett konsertframträdande som alltid brukar vara välbesökt.
Hoppas verkligen att vi ses – på vår bästa turnésommar, hittills!
veckobrev30
Veckobrevet (Publicerad )