Semester och prispressad LS-box!

Efter en intensiv sommar och lika intensiv höst, med bl a flera svängar till Norge, har vi nu tagit lite längre semester. En del av oss åker utomlands till solen, medan andra laddar batterierna på hemmaplan i skog och mark.
Och visst behövs det lite ledigt. Vi tillbringar ju inte bara fyra timmar på scenen, utan många timmar går åt att packa upp och ner våra runt två ton prylar. Så också vårt crew har fått välbehövlig vila!
Dessutom sitter vi (och ibland ligger) den mesta av tiden i bussen. Sist hade vi knappa 140 mil hem från Norge, det tar sin tid.
Men vi klagar inte eftersom vi har världens bästa jobb med världens bästa fans!
Så njut av hösten och ladda om, vi ses i Norge 17-18 oktober. Och därefter på vår traditionella höstresa med Birka, i år två kvällar och vi hoppas självklart på att få se många kära fans i publiken.

boxen

I mitten av november är det release för vår unika samlingsbox med alla låtar vi spelat in genom åren (674) och alla skivor (46) inkl bonusmaterial. Ett måste för alla trogna LS-fans!
Och ett stort tack till alla Ni som köper direkt av oss på Club Lasse Stefanz, Ni ska veta att det uppskattas från vår sida.
Efter hårda förhandlingar kan vi meddela att priset på vår box nu har sänkts till 1499 kr. Och självklart kommer du som trogen medlem/kund få det nya priset på fakturan. Mvh Club Lasse Stefanz
Nyheter, Veckobrevet (Publicerad )