Nu lackar det mot jul!

Och vi har börjat smaka av alla julbord. Det har ju sina fördelar och nackdelar med att jobba på ställen som serverar godsaker, nackdelarna är ju att midjemåttet har en tendens att gå upp när vi är framme vid julafton men samtidigt serveras mycket gott.

Bakom bandet

Kul att spela på hemmaplan i helgen, roligt med kända ansikten och många som följt oss genom åren.
Nu laddar vi om och packar bussen med julklappstips som vi förstås gärna säljer i vår shop när vi spelar. Men du vet väl om att du kan gå in och köpa allt från whiskyglas och kabinväskor till bälten, hattar, kepsar, tröjor, jackor och flera julskivor med oss. Och inte minst boxen med alla våra 673 låtar. Den är bara gjord i 5000 exemplar så passa på innan det är försent!
På fredag rullar vi mot Bollnäs och härliga Tuppens danskrog. Lördag syns vi i Larz-Kristerzland, nämligen Älvdalen och ishallen där. Kör försiktigt så ses vi!

 

Veckobrevet (Publicerad )