Turbo slutar i LS

Lasse Stefanz käre basist Henrik ”Turbo” Wallrin, 41, har valt att sluta i bandet. Efter 2,5 år sätter han punkt för sin medverkan i bandet.

Foto: Anna Neah Deutgen

– Jag vill tillbringa mer tid med min familj och har ledsnat lite på att spela. Dessutom har jag en far som börjar bli skruttig som kämpar mot cancer. Framför allt är det de långa resorna mellan Vadstena och Skåne som fått mig att tappa lusten. Jag har nu fått ett bra jobb i Vadstena som lastbilschaufför och ska dränera huset. Jag har tagit det här beslutet för att jag har ett liv vid sidan om spelningarna. Beslutet har vuxit fram, det är goa gubbar här i bandet som man skrattar och har roligt med och jag kommer att sakna dem mycket. Jag har varit musiker i 30 år sedan jag var tolv och det har varit jättebra men nu går jag vidare och önskar Lasse Stefanz och alla fans allt gott.

Hälsningar från Turbo

 

 

Nyheter (Publicerad )