Vi är så glada och stolta!

Vilken kväll, vilken fest och vilka vänner!

Från djupet av våra hjärtan, ett stort tack till alla som kom till Bykrogen i torsdags för att fira releasen av vår superbox The complete collection (beställ den om du inte redan gjort det, den finns bara i 5 000 numrerade exemplar).

Här hittar ni massor med bilder från kvällen.

Många många vänner och glada ansikten. T ex vår käre pianist och dragspelare Anders Pettersson, de första medlemmarna Lars-Georg och Alf, vår designer Anders Bylund, producenten Martin Klaman, låtskrivarna Haidi Krohn och Kent Fingal, Warnergänget och förstås alla i vårt crew och på kontoret. Och till och med fans som åkt långt för att fira med oss. Tack till er och förlåt om vi glömt någon här.
Härliga uppträdanden av Helene Persson, Anne Nordsti, Monia Sjöström, Micke Andersen, Göran Lindberg och Donald Laitila ihop med Olle Jönsson.
Högtidlig utdelning av boxarna till var och en och visst var det nåt särskilt att få en box med allt vad Lasse Stefanz spelat in under de svindlande 47 åren…
Tack också till Rikard på Bykrogen som lagat en fantastisk amerikansk buffé!
webb-goranlindberg
Nu laddar vi om för Simrishamn på fredag och Korsavadshallen. På lördag blir det lite extra nervöst för då spelar vi på hemmaplan, Sommarlust i Kristianstad. När vi precis hade börjat var det vårt stora mål, att få spela på den scenen och ofta stod vi och tittade när band som Bob Stevens eller idolerna Flamingokvintetten bjöd upp till dans.
På lördag spelar vi där och det ska bli riktigt kul!
Musik, Nyheter, Veckobrevet (Publicerad )