Gott nytt år med ny medlem!

Julen har passerat med alldeles för mycket god julmat och härlig julledighet. Till och med nere i Skåne fick vi faktiskt några snöflingor vilket vi är glada för. Härligt också med normala temperaturer.
Och tänk hörni, nu rullar vi strax ut på vårt 48:e år! Det trodde väl ingen när vi började repa hemma i pojkrummet i slutets v 60-talet. Ett helt yrkesliv, och mer därtill, har vi rest runt i Norden och det blir bara roligare och roligare.

Vi har tackat av käre ”Turbo” som lämnat oss för att komma närmare familjen. Vi saknar dig redan!

 

Men vi hälsar också en ny medlem välkommen. Det är Anders ”Dallas” Dahlgren som tar över basen i Lasse Stefanz från årsskiftet. En härligt go och skojfrisk skånepåg som spelat i lokala orkestrar och som vi alltid haft ett gott öga och öra till.
Det känns jättekul att Dallas vill haka på oss och jag lovar att ni kommer att gilla honom!

 

Nu laddar vi för fullt med en härlig nyårsafton, självklart utan smällare för att skona våra djur! Men sen bär det av med spelningar i dagarna tre. Det gäller ju att Dallas kommer in i matchen direkt.

 

Först en återträff i fina Bellevueparken i Karlshamn i Blekinge. Det blev succé sist och vi hoppas förstås se många på plats i parken, där vi spelar på lördag den 3 januari. Häng på låset.
På söndag åker vi till Trelleborg där vi inte spelat på 20 år. Fantastiskt roligt att vara där igen och kl 21.00 drar vi igång. Häng på låset även där.
Och på trettondagsafton, måndag 5 januari, styr vi till Skövde. Klassiska Valhall mitt i stan öppnar upp för en riktig trettondagsfest och vår vän Thomas Deutgen ska spela lite plattor i pauserna så det blir ett riktigt höjdarparty. Och självklart gäller, för att få plats även där, att hänga på låset:)

 

Till sist, tusen tusen tack för ett underbart 2014 med många fina upplevelser över hela Norden. Ni är guld värd som publik, som stöttar och åker långt för att dansa och lyssna på vår musik. Utan er är vi ju ingenting och så länge ni vill ha oss ska vi självklart bjuda på det bästa vi vet. Gott nytt år och hoppas att 2015 blir minst lika bra.
Veckobrevet (Publicerad )