Julrusch!

Mitt i julruschen och medlemsfest i sommar!

Nu rullar (h)julen fort. Vi har haft fulla hus i såväl Kalmar som Törringelund och god mat samt stor publik, inte alls dumt!
Det finns fortfarande boxar kvar att köpa, passa på eftersom det är en unik chans som inte kommer igen. Den säljs bara i femtusen exemplar varav en av de 46 skivorna är med nyinspelade låtar som du inte kan höra någon annanstans! Enklast är att beställa The complete collection via vår shop.
Nu laddar vi om för Sävsjö och Kulturhuset på fredag tätt följt av Nya Windahls bilar i Nora på lördag. Hela bilhallen töms och istället blir det fest och dans.
Ta det lugnt och passa på att mysa lite också i december.
PS: du som är medlem i vår fanclub: boka redan nu in onsdag 22 juli 2015. Då blir det stoooor medlemsfest med oss, vi lovar att du inte vill missa det!

Här kommer ett meddelande från vår club:
För kännedom: Julstängt och leveranstider i Jul.
Det närmar sig jul med stormsteg och du som önskar få dina varor innan jul måste vi få din beställning SENAST söndag 14 december.
Vår LS Club och LS shop har stängt för jul och nyår mellan den 17 december-7 Januari. Här kommer att vara personal på plats och administrera de ordrar som kommer in under semesterperioden men leveranstiden kommer vara lite längre.
Medlemspaketen för 2015 skickas den 5 Januari.Vi önskar kunder, fans och leverantörer en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Hälsningar Lasse Stefanz med personal

Veckobrevet (Publicerad )