Nu åker vi norrut och farväl Turbo!

Det blev riktigt trevliga dagar uppåt landet i helgen. Först Kulturhuset i Sävsjö, mycket folk trots den annalkande stormen. Kul också att spela i en bilhall som vi gjorde på lördag i Nora och extra roligt att legenden Göran Lindberg dök upp.
Nu sätter vi på snökedjorna och rullar norrut för de två sista spelningarna före jul.
På fredag blir det ett kärt återbesök på klassisk nöjesmark: Pite Havsbad. Där spelade vi mycket förr och framförallt hade vi en semesterdag eller två där under vår sommarturné när vi spelade i Norrbotten. Då hängde vi på stranden och pratade strunt med andra band som också hade lite ledigt. Nu blir det stort dansparty i Piteå på fredag, häng på låset!
Helgen avslutas i Härnösands Arena där vi även var i fjol. Det blir riktigt drag och även underhållning av Linda Bengtzing, så sitt inte biljettlös!
Dessutom sista spelningarna för vår käre basist Henrik ”Turbo” Wallrin, som nu byter väg i livet. En riktig go kille som vi verkligen kommer att sakna. Tusen tack för den här tiden Turbo och kanske får vi se dig på dansgolvet nån gång ibland?
Nyheter (Publicerad )