Mitt i vintern!

Hoppas att ni alla inte snöat in utan att ni har det bra trots trafikelände och snökaos.

Vi har haft fina helger i både Sverige och Norge. Mycket folk förra helgen i Norge och därefter i Säffle, där de tydligen bara har dans en gång per år och det är när vi är där. Och nu senast på två välkända ställen, på Borgen i Norrköping och Ekebo. Roligt att återse både gamla och nya fans.
Nu får vi skrapa loss isen från bussen och sätta på snökedjorna. Redan på torsdag börjar vår resa upp mot Norrland. På fredag blir det ett nytt ställe för oss att spela på: Gamla teatern i Östersund, som är just en gammal men ombyggd teater. Anrik och vacker, alla är förstås välkomna dit! På lördag återser vi Hotell Lappland i Lycksele och en glad danspublik från hela Västerbotten!
Väl mött!
Veckobrevet (Publicerad )