Succé i Eslöv!

Veckan började med årligen återkommande Eldsjälsgalan i Tv4. En riktig höjdare där ju syftet med sändningen är gott, att premiera och lyfta fram alla dom eldsjälar som gör ett fantastiskt jobb inom idrotts- och föreningsrörelsen. Men det är mycket väntan med tv. Vi landade i Göteborg redan före lunch och sen repetitioner och väntan innan vi runt kl 21.30 bjöd på vår nya låt Nu dansar vi igen. Ett härligt gensvar dock och vi somnade ovaggade den kvällen.
På fredag återbesök i Skara och Focus innan vi styrde bussen mot Eslöv och den fantastiskt fina och nybyggda sporthallen där. Eslövs IK hade ställt till med rejält skånskt kalas och över 600 middagsgäster. Över 1 200 gäster räknade föreningen in, jättekul att Eslöv gick ”man ur huse”.
Nu laddar vi om för att dra till parken i Halmstad på fredag och sen Törringelund i Skåne på lördag. Vi konkurrerar visserligen mot Melodifestivalen, men den finns ju alltid att se i efterhand på webben. Att roa sig till levande musik och ha en kul kväll kan däremot inte upplevas på Internet, så välkommen till oss i helgen!
Veckobrevet (Publicerad )