Vilket tryck i helgen!

Det var ett par år sen vi var i Ljungby och Garvaren, men jösses vilket mottagande. Härligt att så många dök upp och dansade, festade och sjöng med. Och att så många trogna LS-fans följer oss i ur och skur är extra roligt, och värmer.
Lördagen på klassiska Sandra i Kalmar blev inte sämre. Mycket folk redan från start i alla åldrar. Sånt värmer ett spelmanshjärta.

Nu pustar vi ut och putsar bussen innan det bär av till två andra ställen som vi varit på många gånger och som alltid är bra: Sundspärlan i Helsingborg på fredag och Eringsboda brunn i Blekinge på lördag.
Som ni ser är spelplanen för resten av våren och sommaren nu i stort sett klar. Det är mycket pussel och logistik för att allt ska stämma och vi hinner tyvärr inte vara överallt även om vi skulle vilja. Många fina ställen återvänder vi förstås till, men också en del nya ställen. I vår firar vi t ex in valborgsmässoafton i Blomstermåla!
Kram på er!
LS-olle1
Veckobrevet (Publicerad )