Välkommen på Valborgsparty!

I helgen hade vi två kära återseenden. Först Vemdalen i Härjedalens och Jämtlands fjällvärld. Och trots att det ligger lite avsides kom där väldigt mycket folk, ”lapp på luckan” med 2 000 gäster, helt otroligt vilken stämning.

Och inte blev det sämre när vi på lördagen styrde mot Bollnäs och Tuppenz danskrog. Många trogna LS-fans som dansade och roade sig, tack alla!

Nu laddar vi för att spela igen, först valborgsmässoafton. Det var länge sedan sist vi spelade den dagen men nu är det dags igen och vi åker till Blomstermåla (mellan Kalmar och Oskarshamn) som vi inte varit i på många år. Hoppas ni hittar dit!
På fredag rullar vi mot Norrköping och Borgen där det alltid brukar vara mycket folk och go stämning. Likaså dagen därpå i Lönsboda där vi traditionsenligt spelar på Lönsbodadagen. Håll i hatten så kör vi och välkomnar våren…

Veckobrevet (Publicerad )