Nu drar vi till sjöss – och norrut!

Som vanligt intensiva veckor i maj, skivan ska göras klar och det ska fotograferas och spelas in tv-reklam samt bokas intervjuer. Därmellan ska vi ju spela också, men det är ett kärt nöje!
Vi började förra veckans turné i Blomstermåla där vi inte varit på många år, kul att återse ett klassiskt Folkets hus där tiden tycks stått stilla sen 60-talet. Därefter en riktigt härlig kväll på Borgen i Norrköping följt av våravslutningen på folkparken Granada i Lönsboda där det var klackarna i taket från start.

Nu åker vi mot Stockholm och Birka. Fullbokat men kan finnas platser kvar, så kolla läget om du är sugen på att kryssa med oss. Vi spelar tisdag och onsdag och därefter åker vi norrut till den plats i Sverige som är längst hemifrån för oss och där vi spelar, Malmberget. Nästan 200 mil från Kristianstad, men vilket drag det är i Sporthallen så vi hoppas på stort party på fredag kväll! På lördag rullar vi mot Norge och Öksneshallen i Myre. Vi ses!

LS-Gallivare2

Malmbergets sporthall ifjol, vi ses väl på fredag?

Veckobrevet (Publicerad )