Sommar och semester!

Sommar och semester!

LS-abstrakt
Nu har vi välbehövlig vila. Några drar utomlands medan andra stökar på här hemma.
Ni har väl inte missat att Olle sommarpratar i P1 söndag 27 juli kl 13.00. Han är en av alla sommarpratare i det klassiska radioprogrammet, kul och spännande!
Kul blir det också när nya plattan Whiskey Barrel släpps den 17 juni. Många goa låtar och självklart också duetten med Mikael Wiehe. Har du inte bokat albumet så gör det snarast.
Direkt när semestern är slut ska vi i bandet träffas för att repa in de nya låtarna. Sedan laddar vi oss själva – och bussen – för en lång och intensiv sommarturné i både Sverige, Norge och Finland. Många mil hemifrån, men många möten med alla härliga fans och vår stora publik, det som gör att vi orkar lite till…
Och glöm nu inte att snarast anmäla er till vår stora medlemsträff på Olstorp i Tidan utanför Skövde. För er som kommer med husvagn och husbil finns det stor fri parkering. För långväga gäster finns flera hotell och ni ska inte missa tillfället till en helt unik kväll bara för er! Vi hoppas få se alla er fans på plats och det blir en höjdarkväll, men boka snarast in er så vi vet att ni kommer:)
Anmäl er till festen här!
Ha en skön försommar så ses vi alldeles snart!
Veckobrevet (Publicerad )