Rösta på oss!

Nu är vi mitt inne i den riktigt heta sommaren, härligt och vilken turnéstart vi haft!

Söndag är det Guldkalvengala och vi är nominerade till Årets Dansband. Vi vill förstås gärna ha en klave till så rösta på oss, du kan rösta ända fram till sista halvtimmen av galan som ju sänds direkt i P4 med start 19.30. Rösta på 099-32102 och varje samtal kostar 9.90.

Tyvärr började förra helgen med ett inställt jobb, något vi verkligen inte drabbas ofta av och som vi förstås beklagar djupt. Men det blev problem med bussen som gick sönder på E6:an och vi kunde snabbt räkna ut att vi tyvärr inte skulle hinna till spelningen.
Resten av helgen gick dock som planerat och fantastiskt väder och fantastisk publik!

Nu laddar vi om för Norge och hoppas att bussen håller. Härliga dansfestivalen i Sel på torsdag och så Skottenrud på fredag. Lördag återvänder vi till Forshaga och alla dessa tre ställen brukar vara välbesökta, så vi hoppas förstås på det även i år.

Glöm förresten inte anmäla dig till medlemsfesten!
Du som inte blivit medlem än kan anmäla dig så blir du automatiskt clubmedlem, ett finfint erbjudande med andra ord.
Anmäl dig snarast eftersom vi måste beräkna mat och dryck osv. Ta med dig goda vänner och var med om årets häftigaste fest onsdag 22 juli!

OBS: Förlängd anmälningstid till den 17 juli!

Nomineringar Priser (Publicerad )