Vilken sommarstart!

Oj, vilken härlig premiär det blev för vår sommarturné!
Mycket folk från start till mål, även om det är många spelningar kvar.
Det är alltid extra nervöst inför sommarpremiären, nytt material att spela, nya kläder och lite nya prylar. Allt ska sitta och publiken måste ju gilla det vi gör.
Men tack för all respons och välkommen in i gänget Ola Olsson som ska vara med oss i sommar och spela trumpet. Det blir gott sväng kan vi lova!

***  Några extra spännande datum i sommar är förstås söndag den 12 juli. Då är det dags för dansbandspriset Guldklaven och vi är nominerade i kategorin Årets Dansband. Det är alltid spännande och tuff konkurrens. Rösta gärna på oss!
099-321 02 (fram till den 12 juli kl 21.00), vi hoppas förstås på ännu en Guldklav.

***  Tisdag den 21 juli är vi med i Allsång på Skansen ihop med Mikael Wiehe och bjuder på den fantastiska duetten från vårt nya album, hoppas ni tittar!
***  Onsdag den 22 juli har vi äntligen medlemsfest på Tidan i Olstorp just utanför Skövde. En av Sveriges absolut mest välskötta och vackra folkparker öppnar sina dörrar och ni bara får inte missa denna höjdarkväll med massor av god mat, härliga LS-fans, överraskningar och tävlingar med Thomas Deutgen som konferencier. Dessutom spelar vi förstås! Du som är sugen på att bli medlem – anmäl dig till festen så blir du medlem automatiskt resten av 2015.

*** Söndag den 26 juli sommarpratar Olle Jönsson i Sveriges Radio P1. Det är stort och väldigt roligt för honom och för hela Lasse Stefanz.

Till sist, du har väl vår nya skiva och våra nya sommarprylar (kläder, kepsar osv). Kolla här på webben eller besök vår välfyllda shop ute på turnén.

I helgen ses vi på torsdag i Seljord, Norge, därefter Bengtsfors, Ekebofestivalen utanför Ängelholm och så Kulla Rörum på söndag. 
Nu är det äntligen sommar och vi kör så det ryker för 48:e gången…
TV, Veckobrevet (Publicerad )