Det lackar mot jul!

Vilken otroligt hektisk men härlig höst vi har haft. Mycket folk på våra spelningar, flera nya ställen har vi besökt och mycket ny publik har vi fått!

Du har väl köpt vårt samlingsalbum som dels innehåller ett par helt nya låtar, dels nyinspelningar av våra klassiker och dels några riktiga LS-höjdare! En julklapp till din vän eller käresta, och kanske julklapp till dig själv! Finns att beställa i shopen förstås!
Och på tal om nyinspelningar. För en månad sen spelade vi in Tack för dansen i Tv4, där vi gjorde just några nyinspelningar av våra hits. Dessutom medverkade Erica Sjöström från Drifters, vår fantastiske textförfattare Haidi Krohn och så härlige skåningen Hasse Andersson, som vi faktiskt aldrig sjungit med tidigare. Eva-Lena var låten vi sjöng med Hasse och den finns förstås med på vårt album.
Det blev ett riktigt bra program där vi pratade om livet, musiken och låtarna. Thomas Deutgen och Elisa Lindström var proffsiga programledare och vi är väldigt spända inför resultatet som du kan se i Tv4 på bästa sändningstid, lördag kl 20.00-21.30 den 9 januari.
tackfordansen
Nu är det hög tid för alla julbord, vi försöker akta oss från gottebordet men sillen och skinkan är ju ett måste.
Nu väntar Kalmar och Sandra på fredag, Törringelund på lördag. Hoppas att vi ses!
PS. Tack för alla gratulationer till vår sångare Olle som igår fyllde 60 år. Det värmer i decemberrusket!
Kram!
Veckobrevet (Publicerad )