Gott slut och välkommen 2016!

Inte lätt att sammanfatta det här året. Vi trodde väl att det var svårt att överträffa tidigare publiksiffror. Det är inte lätt idag, med all konkurrens som råder. Men jisses vilket år vi haft. Fantastiska spelplatser och turnéer, härliga människor, glädje och fest och dans i princip var vi än kommit runt om i Norden. Ett stort tack till alla er som följer oss i vått och torrt, alla nya och gamla fans. Och inte minst alla er som jobbar bakom oss. Vårt härliga crew, de på kontoret, skivbolaget, våra bokare, ja ingen nämnd och ingen glömd.

Ett riktigt gott nytt år till er!

Och vi vilar inte särskilt länge när champagnen är uppdrucken. Lördag den 2 januari rullar vi ut på 2016 års första spelning, till Parken i Trelleborg. Det var klackarna i taket sist vi var där och självklart hoppas vi på lika fint mottagande nu. Och på självaste trettondagsafton den 5 januari åker vi till Skövde och Valhall. Även där var det riktigt go stämning sist, så välkommen dit.
Därefter vänder vi mot fina Tanumstrand på fredag den 8 januari och så helgfinal i Arvika Folkets park på lördag 9 januari, två höjdarställen!

Och den 9 januari är det premiär för Tack för dansen i Tv4 kl 20.00 där vi är kvällens huvudgäster och kör flera goa låtar, programledare är Thomas Deutgen och Elisa Lindström och gästartist är bl a Hasse Andersson. Ett riktigt höjdarprogram som ni inte får missa!

TV (Publicerad )