Nu drar vi norrut!

Tack för två härliga kvällar i Vetlanda och Huskvarna. Mycket folk och riktigt go stämning!

Det är strax dags för oss att ta julledigt, ladda batterierna med släkt och vänner och julstöka.
Men först ska vi låta bussen rulla norrut. Det blir faktiskt hela tre dagars turné (fast bussen får rulla redan på onsdag morgon). Vi börjar med torsdagsdans och julbord på Skellefteå Stadshotell. Det är många år sen vi var i Skellefteå så välkommen alla nya och gamla fans. På fredag blir det kärt återbesök på Pite Havsbad med festbuffé och party. Avslutar helgen gör vi i Sundsvall, där vi också inte varit på länge. Härligt att få besöka Aveny som vi hoppas kommer att koka! Så välkommen ut om du har möjlighet.
Annars önskar vi er alla en riktig skön och härlig julhelg. Vi är tillbaka den 2 januari och 5 januari igen, med besök i Trelleborg respektive Skövde. Då är vi utvilade och taggade till tusen…
LS-gunnar2
Veckobrevet (Publicerad )