Ses vi i Västerås?

En fin helg är över. Först till klassiska Grevie där det i princip blev ”lapp på luckan”. Lördagen avverkades i Eslöv på en dansgala i den superfina hall som finns där. Över 1100 personer som åt och roade sig. Härligt med så mycket folk!

Nu inväntar vi Grammis (onsdag) och ska vi hålla tummarna för någon annan än oss själva (!) så är det ju för goe skåningen Hasse Andersson. Det är hur som helst väldigt roligt att bli uppmärksammad, vi sålde trots allt näst flest album 2015 (bara Avicii sålde fler).

Nu styr vi mot Västerås på fredag. Ifjol var det premiär för Dansbandskalaset på Aros Congress Center med bl a ståuppkomikern Janne Bylund som värd. Och det blev verkligen ett riktigt kalas. Hoppas på lika god stämning och mycket folk i år. På lördag rullar vi uppåt Sverige för att bjuda upp i Hudiksvall på Kulturhuset Glada Hudik. Kul!

Veckobrevet (Publicerad )