Norrut och till havs!

Nu är det dags att plocka fram dubbdäcken:) Eller åtminstone kolla bromsarna! Vi ska på långtur. Bussen rullar ända till Malmberget i Norrbotten där vi inleder på fredag. Det brukar alltid vara ett himla drag på Sporthallen så visst syns vi väl där?
På lördag kärt återseende på Western Farm i Boden. Hela westernanläggningen kommer att svänga, så även vi…
Och som ni kanske sett ska vi ut på havet i höst! 25 och 26 oktober äntrar vi Viking Cinderella och det känns himla skoj. Det blir en riktig LS-fest med allt från quiz till karaoke med LS-tema, och självklart spelar vi precis som vanligt. Boka in dig om du vill ha en oförglömlig kryssning (eller rentav två) med alla härliga fans!
Nu ligger vi i slutfasen av vår nya skiva. Spännande att höra vad ni tycker, när skivan landar lagom till sillen på midsommarafton. Förhandsboka kan du göra redan nu (kolla gärna i shopen, du kanske hittar nåt annat kul när du ändå är där). Det blir bl a låtar av Danne Stråhed och Lasse Berghagen. En riktig Roadtrip som plattan ska heta.
Vi ses goa vänner!
Nyheter (Publicerad )