Semester och skivsläpp!

Nu har vi försommarledigt!

Sedan länge har vi i Lasse Stefanz ledigt i juni. Det är gott att få ladda batterierna ordentligt inför vår stora sommarturné som drar igång helgen efter midsommar.
Det blir en riktigt bra sommar, hoppas och tror vi. Många fans åker långt, lägger semestrarna efter våra spelningar och det är vi såååå glada för. Det blir besök i såväl Norge som Finland och självklart finns vi på de stora dansfestivalerna, dessutom flera nya ställen där vi bjuder upp till dans och ibland show. Men vi kan inte låta bli att jobba lite. Scenkläderna provas och sys, shopen laddas med nya prylar och kläder och inte minst gör vi klart det sista inför skivsläppet av Roadtrip. Den släpps lagom till sillen på midsommarafton och vi kan lova en riktigt bra platta i bästa LS-stil! Förhandsboka den redan nu så slipper du vänta…

Och du har väl inte missat att vi kliver på Viking Cinderella i höst? Två härliga turer med massor av LS-relaterade aktiviteter ombord och så skön musik från oss förstås. Bokar du nu har du 10 % rabatt fram till midsommar.
Vi hoppas att ni har sköna dagar och längtar tills vi drar igång, det gör nämligen vi!

Veckobrevet (Publicerad )